Benfica-træner skyder rygter til jorden: Umtiti ikke på vores radar

Lukas Jepsen - 14. august 2021
Benfica-træner skyder rygter til jorden: Umtiti ikke på vores radar
Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Barcelona-centerbacken Samuel Umtiti har været rygtet væk fra klubben sommeren igennem, og på det seneste, har den portugisiske storklub Benfica været sat i forbindelse med et skifte for franskmanden, men ifølge klubbens cheftræner, er der angiveligt ikke meget hold i de rygter.

Der er ingen tvivl om, at FC Barcelona gerne ser Samuel Umtiti forlade klubben denne sommer, og på den måde både generere en sum penge til brug på transfermarkedet, såvel som at give luft i klubbens pressede lønbudget.

Derfor blev rygterne om Benficas interesse i franskmanden, ganske givet også budt velkommen af Barcelona, men ifølge Barcablaugrana, skal den catalanske gigant ikke sætte forventningerne alt for højt op.

Benfica-træner Jorge Jesus har nemlig antydet, at hans hold ikke er interesseret i et køb af Samuel Umtiti på trods af de tiltagende rygter om sådan et skifte denne uge.

Den 67-årige manager blev spurgt om spekulationerne på et pressemøde i fredags og sagde, at han ville have en midterforsvarer, men virkede ikke alt for ivrig efter franskmanden.

“Han er en spiller, som alle kender, men jeg tror en spiller, der er ikke er på vores radar lige nu. Vertonghens skade får os til at tænke lidt, ”sagde han.

”Et hold, når man spiller med to centrale forsvarspillere, skal have fire i alt, med tre skal man have fem. Vi har lidt tid til at arbejde med det, og lad os tænke over, hvad der er bedst for Benfica. ”

Benfica manageren, synes med disse kommentarer mere eller mindre at lukke for et køb af Umtiti, hvis høje løn og skadeshistorik, også gør det svært at sælge ham, men der synes ikke at være mange andre muligheder.

Selvom ledelsen i Barcelona har gjort det klart for Ronald Koeman, at klubben ikke har planer om flere spillerkøb denne sommer, er der en række spillere, der tilsyneladende ikke indgår i hollænderens planer.

Umtiti, Pjanic og Braithwaite er tre spillere, der angiveligt ikke har en fremtid på Camp Nou, men spørgsmålet er; hvis det ikke lykkes at sælge en til flere af de førnævnte spillere, hvad er så planen?

Salgsværdien stiger næppe, af en halv til hel sæson på bænken eller med meget begrænset spilletid, så mon ikke Ronald Koeman kan blive tvunget til, at gøre spillerne til en del af sine planer.

Seneste Nyheder