BREAKING: Klubben bekræfter: Lionel Messi færdig i Barcelona

Lukas Jepsen - 5. august 2021
BREAKING: Klubben bekræfter: Lionel Messi færdig i Barcelona
Angel Martinez/Getty Images

I en helt vild udvikling, har FC Barcelona nu offentliggjort, at Lionel Messi ikke vil forlænge sin kontrakt med klubben, og hans 18 år lange karriere i klubben er nu sluttet, på en meget bitter måde.

Så sent som igår, blev det berettet fra medier ikke bare i Spanien, men hele fodboldverdenen at Lionel Messi var klar til at underskrive sin kontraktforlængelse med Barcelona, og således afslutte hans måned som arbejdsløs fodboldspiller.

Men i en fuldstændig ekstraordinær u-vending, er det nu ifølge flere prominente journalister blevet bekræftet af klubben selv, at Lionel Messi ikke vil få forlænget sin kontrakt.

Der spekuleres i øjeblikket i, hvad der er årsagen til den yderst overraskende skilsmisse.Journalisten Collin Miller skriver på Twitter, at Messi i går fortalte klubben, at han ikke længere ønskede at være i klubben, og at han ikke var tilfreds med den nuværende trup.

Det er dog bare en af mange teorier.

Ifølge Marcelo Bechler, også journalist, har Barcelona mindst lige så meget med beslutningen at gøre, eftersom klubben ikke har i sinde at acceptere La Liga og investeringsselskabet CVC’s tilbud om 270 millioner euro, for en 40 år lang aftale med parterne.

Barcelona har sommeren igennem forsøgt at sælge flere af klubbens mest løntunge spillere, men uden held. Bechler skriver ligeledes, at klubben til sidst ikke følte det økonomisk ansvarligt, at sælge en lang række spillere til tilbudspris, for at kunne holde fast i Messi, hvorfor den svære beslutning om at lade ham gå, til sidst blev truffet.

Der kommer uden tvivl flere informationer om den vilde udvikling i den nære fremtid, men i øjeblikket kan Barcelona-fans bare tage sig til hovedet og konstatere: Lionel Messi, Mr. Barcelona, er færdig i den catalanske storklub efter 18 år, 778 kampe, 672 mål, 305 assists og 35 titler med Barcelona.

Seneste Nyheder