City-stjerne ‘åben for skifte’: Barcelona og Atletico klar med bud

Lukas Jepsen - 4. august 2021
City-stjerne ‘åben for skifte’: Barcelona og Atletico klar med bud
Foto: Victoria Haydn/Manchester City FC via Getty Images)

Manchester Citys formodede køb af Jack Grealish fra Aston Villa kan udløse en dominoeffekt, der også kan have indflydelse i La Liga.

Manchester City ser endelig ud til at rykke på sig på transfermarkedet, og sidste års Premier League-mestre starter vinduet med et brag, da de angiveligt er meget tæt på at hente Jack Grealish fra Aston Villa til 100 millioner pund.

Faktisk er skiftet så tæt på, at den engelske playmaker forventes at være City-spiller allerede inden weekendens Community Shield-kamp mod Leicester.

Men fordi der er tale om et så dyrt spillerindkøb, og fordi at City i så fald har et overflødighedshorn af alsidige offensive spillere, vil købet af Grealish ganske givet betyde et salg, af en af Citys mere profilerede spillere, og ingen er blevet rygtet væk mere end Bernardo Silva.

Mundo Deportivo rapporterer, at den portugisiske kreatør er på flere spanske klubbers radar. Både Atletico Madrid og Barcelona holder tæt øje med Citys situation, og er klar til at slå til, hvis 26-årige Silva bliver tilgængelig.

Silva skulle selv være åben for et skifte denne sommer, og ser angiveligt gerne at det bliver til La Liga.

I øjeblikket, synes Atletico at være den mest åbenlyse bejler, da Barcelona, trods La Ligas nye kæmpe aftale med CVC, stadig har et relativt stramt budget at forholde sig til.

Med situationen som den er, bliver Barcelonas jagt på Silva yderligere kompliceret af Atletico Madrids interesse for den offensive midtbanespiller. De regerende La Liga -mestre har angiveligt allerede udtrykt deres interesse overfor City, der ganske givet kan lokkes til at sælge portugiseren til en nogenlunde fordelagtig pris.

Med konkurrencen om Silva taget i betragtning, og Citys rapporterede planer om at forsøge at hente Harry Kane, selv hvis og når Jack Grealish-handlen er på plads, er et bud under 60 millioner pund næppe nok, til at overbevise de lyseblå om et salg.

Spørgsmålet er, om Barcelona i øjeblikket har den slags penge, og om Atletico har i sinde at betale sådan et beløb.

Silvas spillestil synes hvert fald at passe glimrende til begge klubber, da han sagtens ville kunne indgå i Barcelonas delikate sammenspil, men samtidig er en af de offensive spillere i Premier League, der arbejder hårdest defensivt, og løber solen sort i genpres, noget der uden tvivl vil appellere til Diego Simeone.

Uanset hvad, bliver forhandlinger og spekulationer om Silvas fremtid uden tvivl intensiveret, når Citys køb af Jack Grealish offentliggøres.

Seneste Nyheder