Classico-kamp om City-profil: Ønsker at forlade klubben denne sommer

Lukas Jepsen - 4. august 2021
Classico-kamp om City-profil: Ønsker at forlade klubben denne sommer
Foto: Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

Manchester City kunne, i deres jagt på både Harry Kane og Jack Grealish denne sommer, nok fristes til at sælge flere af holdets profiler, og både Barcelona og Real Madrid er nu blevet sat i forbindelse med endnu en af disse.

Ikke nok med, at de to store Madrid-klubber ganske givet bliver Barcelonas største rivaler i kampen om den kommende sæsons La Liga-titel.

Nu kæmper den catalanske gigant angiveligt også med både Atletico og Real Madrid i transfervinduet denne sommer.

I takt med, at Manchester Citys køb af Jack Grealish synes at så godt som færdiggjort, er Citys portugisiske kreatør Bernardo Silva blevet rygtet til La Liga, hvor både Barcelona og Atletico Madrid står klar med åbne arme.

Nu har Barcelona meldt sig ind i kampen om endnu en City spiller, og denne gang er det angiveligt Real Madrid der bliver catalanernes største konkurrent.

Ifølge Teamtalk, har Manchester Citys fransk-spanske forsvarsspiller Ayemric Laporte gjort det klar for klubben, at han ønsker et skifte denne sommer, og at dette gerne skulle være tilbage til La Liga, hvor Laporte rejste fra, da han i januar 2018 skiftede fra Atletic Bilbao til City.

Barcelona har transfervinduet igennem været sat i forbindelse med et køb af en kvalitets centerback, og de kriterier passer Laporte ganske fint til, da han, inden Ruben Dias ankomst til City, var betragtet som en af ligaens absolut bedste forsvarsspillere.

Samtidig har Real Madrid dog lige sendt deres nok bedste forsvarsspiller, Raphael Varane til Manchester United, og vil derfor se Laporte ønske om et exit som den perfekte mulighed for, at erstatte den franske forsvarsspiller.

Om Laporte bliver sendt videre fra Manchester denne sommer må tiden vise, men som den økonomiske situation er i Barcelona, er catalanerne næppe favoritter til at hente Laporte.

Hvis Laporte rent faktisk skifter til Barcelona, ville han blive den tredje spiller, der denne sommer har skiftet Manchester City ud med Barcelona, efter både Eric Garcia og Sergio Aguero tog samme tur tidligere i transfervinduet, dog på en fri transfer.

Seneste Nyheder