Depay og Griezmann var stjernerne i sikker Barca-sejr

Lukas Jepsen - 1. august 2021
Depay og Griezmann var stjernerne i sikker Barca-sejr
Foto: Eric Alonso/Getty Images

FC Barcelonas håber på, at en af klubbens nye spillere, Memphis Depay kan fortsætte sin fornemme start i klubben, efter han scorede for anden kamp i træk.

Memphis Depay må nok betragtes som denne sommers store spillertilførsel i Barcelona. Den 27-årige hollænder blev, ligesom flere af sine nye holdkammerater, hentet på en fri transfer fra Lyon, og efter en let omgang kontrakt-bøvl grundet Barcas problematiske økonomi, må man sige at angriberen er kommet godt fra start.

Der er muligvis tale om træningskampe, mod modstandere Barcelona vil håbe på, at kunne slå til enhver tid, men ikke desto mindre, må det glæde både cheftræner-Koeman og klubpræsident Joan Laporta, at Depay er kommet så godt fra start, som tilfældet har været.

Depay scorede i sin debutkamp for Blaugrana, hvor han efter godt og vel en halvleg på banen, lukkede og slukkede Barcas 3-1 sejr over Girona fra straffesparkspletten.

Lørdag aften lykkedes det endnu en gang for hollænderen, at komme på scoringstavlen, da Barcelona slog tyske Stuttgart, der på hjemmebane tog imod den catalanske gigant.

Depay var manden bag 1-0 scoringen, der viste præcis hvorfor Barca har hentet ham.

Han løb i dybden på en lang og høj stikning fra Frenkie de Jong, kontrollerede flot bolden, og loppede den op til sig selv, inden han køligt sparkede den forbi Stuttgart-keeperen.

Ikke nok med, at Depay nu har scoret i samtlige af sine optrædener for Barcelona, også selvom det kun er to, var det generelt en rigtig fin dag på kontoret for Koeman og hans mænd.

Antoine Griezmann, der ellers har været rygtet væk fra klubben hele sommeren, er angiveligt blevet taget til nåde af Koeman, der er blevet imponeret over franskmandens professionalitet og arbejdsindsats.

Måske har Griezmann alligevel en fremtid i Barcelona. Han gør hvert fald sit for at overbevise om netop dette.
Den 30-årige franskmand stod nemlig bag to assists i aftenens kamp. Mål der blev scoret af endnu en ny spiller i klubben, Yusuf Demir og Barca-talentet Riqui Puig.

Seneste Nyheder