Fabrizio Romano om Messi-kontrakt: ‘Et spørgsmål om dage’

Lukas Jepsen - 25. juni 2021
Fabrizio Romano om Messi-kontrakt: ‘Et spørgsmål om dage’
Foto: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Den yderst anerkendte fodboldjournalist, Fabrizio Romano, har i sin podcast forsøgt at give et indblik, i den komplicerede situation angående Lionel Messis kontrakt i FC Barcelona.

Messis nuværende aftale med den catalanske klub udløber i slutningen af ​​måneden, men det argentinske ikon er nu klar til at forpligte sin fremtid til klubben – det mener Romano hvert fald at vide.

Han sagde på The Here We Go Podcast : ”Barcelona har altid været selvsikker. Jeg har sagt mange gange på podcasten, at præsident Laporta altid har været overbevist om, at Leo vil underskrive den nye kontrakt, så det er bare et spørgsmål om dage,”

Det er på ingen måde overraskende, at Messis kontraktsituation får enormt meget opmærksomhed, og der bliver skrevet hundredvis af artikler om emnet hver eneste dag. Mange af dem med vidt forskellige konklusioner.

Romano plejer dog at være en ganske pålidelig kilde, og ifølge ham, er det nu kun et spørgsmål om tid, før kontrakten bliver underskrevet og offentliggjort:

“Lionel Messis agent, hans bror og hans far, vil de begge være i Barcelona sammen med Leo til hans fødselsdag. De vil forhandle om de sidste ting, der skal afsluttes. Det er en kompliceret kontrakt med mange klausuler og mange detaljer, der skal rettes, så de arbejder på disse detaljer med Barcelona,” – siger han og tilføjer:

”Efter hvad jeg har fået at vide, er annonceringen ikke planlagt endnu, så vi skal vente med at se, hvornår den vil blive annonceret. Det bliver en toårig kontrakt med Messi. ”

Ingen tvivl om, at Barca-fans gerne vil have bekræftet nyheden om en ny Messi-kontrakt snarest muligt, og det vil klubben efter alt at dømme også.

Messi har i øjeblikket, mindre end en uge tilbage af sin kontrakt, og afhængig af, hvor langt parterne er i forhandlingsprocessen, kunne der godt opstå en situation, hvor Messi, teknisk set, ikke længere er Barcelona-spiller.

Dette vil garanteret fører en masse løse rygter med sig, som med al sandsynlighed vil bekymre fans mere end klubben, da Laporta og hans folk, som Romano rapporterer, virker meget sikre i deres sag.

Seneste Nyheder