Forhandlinger gået i stå: Barcelona og Roberto ikke enige om forlængelse

Lukas Jepsen - 25. august 2021
Forhandlinger gået i stå: Barcelona og Roberto ikke enige om forlængelse
Foto: Alex Caparros/Getty Images

Længe har det ifølge en lang række rapporter, blot været et spørgsmål om tid, før Sergi Roberto underskrev en ny kontrakt med Fc Barcelona, og samtidig gik gevaldigt ned i løn. Nu er forhandlingerne angiveligt gået i stå.

Ifølge rapporter fra Catalunya Radio er forhandlingerne mellem Barcelona og Sergi Roberto om hans forlængelse af kontrakten langt fra færdig. Nye forhindringer er dukket op, og den 29-åriges fornyelse ser ud til, at udvikle sig til en længere historie.

Den rapporterede årsag til uenigheden mellem de to parter er lønnen for den nye kontrakt. Lønnen, som den catalanske klub tilbyder i den foreslåede aftale, er næsten halvdelen af ​​det beløb, La Masia -kandidaten i øjeblikket tjener.

Det kommer ikke som en overraskelse, da Barcelona har været meget klare i deres ønske om at sænke spillernes løn. Tidligere på måneden accepterede Gerard Pique et kraftigt fald i sin løn for at hjælpe klubben med at registrere nye indkøb, og det blev længe rapporteret, at Sergi Roberto ville gøre det samme.

For nylig accepterede Jordi Alba også en stor lønnedgang og accepterede samtidig at få udskudt en del af sin løn.

Sergio Busquets er også tæt på en aftale med klubben om lønnedgang, og Barcelona forventer, at veteranerne går forrest og hjælper med at skabe plads i lønbudgettet.

Tidligere på måneden fortalte Roberto selv, at han vil forny sin aftale med klubben med en lavere løn for at hjælpe med den problematiske økonomisk.

Problemet i forhandlingerne, er nu angiveligt, at parterne ikke kan blive helt enige om, hvor meget Roberto egentlig skal gå ned i løn.

Det virker samtidig som om, at der bliver stillet forskellige krav til de fire holdkaptajner. Gerard Pique gik 50% ned i løn, Jordi Alba er gået 25% ned i løn, og forhandlingerne med Roberto, handler ganske givet om, at parterne nu skal finde et tal, der passer begge.

Forhåbentligt for Barcelona, er aftalen snart i hus, da klubben ikke har opgivet at forstærke sig, i løbet af transfermarkedets sidste uge, og heldigvis for Barca, er det ikke meget tvivl om, at Roberto ønsker at fortsætte sin karriere på Camp Nou.

 

Seneste Nyheder