Italiensk journalist: Barcelona og Real Madrid kæmper om ombejlet Roma-back

Lukas Jepsen - 1. juli 2021
Italiensk journalist: Barcelona og Real Madrid kæmper om ombejlet Roma-back
Foto: Justin Tallis - Pool/Getty Images

Barcelona er angiveligt interesseret i den 28-årige italienske internationale Leonardo Spinazzola, som også er et mål for rivalerne Real Madrid.

Ifølge en rapport fra den italienske journalist Gianluca Di Marzio, intensiveres kampen om at sikre den italienske forsvarsspiller Leonardo Spinazzola i øjeblikket, og flere store klubber har angiveligt meldt deres interesse.

Real Madrid er ikke længere den eneste store klub i La Liga, der viser interesse for AS Roma-forsvareren, som nu også er et mål for FC Barcelona, der efterhånden længe har været sat i forbindelse, med et køb af en kvalitetsspiller, som enten direkte erstatning eller back-up til Jordi Alba på venstrebacken.

Leonardo Spinazzolas værdi er allerede steget en hel del, efter en imponerende sidste sæson, og det høje niveau har han taget med sig på landsholdet, hvor han har modtaget prisen som kampens spiller, i to ud af Italiens fire kampe.

Med det en flot sæson i bagagen, og det store hype som en slutrunde kan skabe om en spiller, er det ikke overraskende, af Spinazzola nu rygtes til Europas helt store adresser.

Barcelona har efter alt at dømme, meget snart solgt Jordi Albas reserve, Junior Firpo til Leeds, hvorfor en erstatning er nødvendig. Derudover, vil købet af den 28-årige Spinazzola også være en forsikring om, at der i den næste række år vil være dækning på venstrebacken. En forsikring, som 32-årige Jordi Alba, på trods af sin flotte karriere i klubben, trods alt ikke kan give.

Spørgsmålet er nu bare, om Barca har råd til at engagere sig i en budkrig med de bitre Madrid-rivaler. Den catalanske klub kæmper i øjeblikket med at få finanserne til at hænge sammen, og Spinazzolas nuvværende klub, AS Roma, vil uden tvivl forsøge at få så mange penge som muligt, ud af en potentiel handel.

Uanset hvad, ligger klubskiftet ikke lige rundt om hjørnet for venstrebacken, da der ifølge Thehardtackle, stadig kun er tale om interesse fra de to spanske storklubber, hvorfor ingen bud endnu er afgivet.

Derudover, er Spinazzola som nævnt en vigtig del af det italienske landshold, der i morgen aften møder Belgien i EM-kvartfinale, og eventuelle forhandlinger, vil derfor nærmest med sikkerhed være sat i bero fra spillerens side, indtil slutrunden er overstået.

Seneste Nyheder