Koeman efter hårdt tilkæmpet point: ‘Det var en fantastisk kamp’

Lukas Jepsen - 23. august 2021
Koeman efter hårdt tilkæmpet point: ‘Det var en fantastisk kamp’
Foto: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

FC Barcelona kunne ikke følge sæsonens første sejr op med en ny, da holdet lørdag aften gæstede Athletic Bilbao, i en hård og udfordrende kamp, der endte 1-1.

Koeman virkede efterfølgende tilfreds med resultatet, vel vidende at Barcelona ikke viste nok til at tage alle tre point med hjem, da de mødte et velspillende og motiveret hjemmehold der havde støtte fra deres hjemmefans for første gang i over et år.

Takket være en Memphis Depay-udligning mod slutningen af ​​kampen, lykkedes det Barcelona at få et uafgjort resultat i deres anden kamp i sæsonen. Stadig ubesejret, om med flere nye spillere der er kommet godt fra start, vælger den hollandske cheftræner at fokusere på kampens positive aspekter.

“Resultatet er fair, jeg har set Athletic på et meget godt niveau, det er meget kompliceret at spille her.” – Sagde ifølge Barca Universal og fortsatte:

”Det var en fantastisk kamp. Det var kompliceret i starten, de pressede os godt, og vi kunne ikke komme ud. Vi skal vide, hvornår vi skal bygge bagfra, og hvornår vi skal spille den lange bold. ”

Koeman fortsatte med at rose en række spillere i sin trup, særligt hans landsmænd De Jong og Depay var i fokus:

“De Jong var bedre i anden halvleg end i første halvleg. Han bryder linjer. Samlet set har han spillet en fantastisk kamp. ” – sagde han, og tilføjede om Depay, der scorede sit første La Liga-mål: “Jeg er ikke overrasket. På kort tid har han vist sin kvalitet. ”

Et mindre positivt aspekt fra kampen, var at Barcelonas nye midterforsvarer, Eric Garcia, i kampens døende minutter var meget tæt på at forære hjemmeholdet sejren, da han som bagerste mand på klodset vis tabte bolden på midten af banen, og efterfølgende lavede en glidende tackling for at redde situationen. Det blev ikke til et mål, men et rødt kort til den unge spanier, men Koeman tager fejlen med ro:

“Han er en stor professionel, han har spillet en godt kamp. Ærgerligt med det røde kort, vi er glade for ham, og vi ønsker ham det bedste. ”

Seneste Nyheder