Koeman ønsker to nye spillere: Barca-ledelsen har afvist

Lukas Jepsen - 14. august 2021
Koeman ønsker to nye spillere: Barca-ledelsen har afvist
Photo: Getty Images

FC Barcelona-cheftræner Ronald Koeman har i en samtale med klubbens ledelse bedt om forstærkninger til truppen, men fik et rungende nej.

Ronald Koeman har flere gange udtalt, at han er fint tilfreds med sin nuværende trup, og stadig tror at Barcelona kan opnå de ambitioner og mål klubben har sat sig, på trods af at den helt store stjerne, Lionel Messi, nu ikke længere er at finde på Camp Nou.

Men på trods af Koemans udtalelser til pressen, er den hollandske cheftræner dog ikke tilsyneladende helt så tilfreds med truppen, som han har givet udtryk for.

Ifølge Sportsmole, har Koeman nemlig været i samtale med ledelsen, og forhørt sig om muligheden for mindst to nye spillere, til at styrke truppen.

Man kan umiddelbart fristes til at tænke, at sådan en forespørgsel langt fra stemmer overens med de historier, der ellers har været om Barcelona, og særligt klubbens økonomiske situation denne sommer.

Desværre for Koeman, kan der ikke være nogen tvivl om, at de økonomiske problemer, særligt med henblik på La Ligas lønloft, som klubben har kæmpet med hele sommeren, står i vejen for spillerindkøb.

Ledelsen i Barcelona var angiveligt også ganske klare i beskeden til Koeman, der nu må erkende, at hans trup ikke bliver yderligere styrket.

Angiveligt var det specielt på midtbanen den hollandske cheftræner ønskede forstærkninger, og særligt portugisiske Renato Sanches fra den franske mester Lille har haft Koemans interesse.

Chancen for nye spillere, er dog ikke helt forsvundet endnu, men en ting står klart; indtil det muligvis lykkes at sælge spillere som eksempelvis Miralem Pjanic og Samuel Umtiti, vil der ikke være plads i økonomien til nye spillere, nærmest uanset kontraktens størrelse.

Seneste Nyheder