Koeman vil introducere fire La Masia-spillere til førsteholdet

Lukas Jepsen - 30. juli 2021
Koeman vil introducere fire La Masia-spillere til førsteholdet

Den nye sæsons første træningskampe, har været en glimrende mulighed for FC Barcelonas unge talenter, hvoraf flere har gjort sig yderst positivt bemærket i cheftræner Koemans bog.

Ronald Koemans første sæson i Barcelona, var ikke ligefrem en udtalt succes, men en ting stod hvert fald klart, efter hollænderens debutsæson – han er ikke bange for at involvere unge spillere, selv i vigtige kampe.

I sidste sæson satsede Koeman ikke kun på spillere som Pedri, Oscar Mingueza, Ronald Araujo og Ilaix Moriba til, at spille roller på holdet, men flere blev også startere ved sæsonens afslutning.

Nu hvor forberedelserne til den kommende sæson er i gang, er det perfekte tidspunkt til, at se de unge spillere an og beslutte, hvem der skal satses på til førsteholdet. Mundo Deportivo rapporterer, at Koeman har identificeret fire spillere der skal have muligheden ved førsteholdet.

Den første af de fire er Yusuf Demir. Den østrigske angriber blev hentet til B-holdet denne sommer, og har imponeret manager og personale under træning.

I de indledende to kampe har den 18-årige været involveret i begge, og hans samhørighed med holdet har været en, som meget få spillere kan prale af. Ideen om at tilføje ham til førsteholdet kan vise sig, at være rigtig god.

Ikke mindst fordi, Demir er på et lejeophold, med mulighed for et køb fra Rapid Wien, og derfor skal have muligheden for at vise sit værd i den kommende sæson.

Den anden spiller på listen er Alejandro Balde. Barcelona har kigget vidt og bredt efter en spiller, der skal fungere som konkurrence til Jordi Alba, og det ser ud til, at Koeman har fundet svaret på B-holdet.

Da positionen som konkurrent til Alba på førsteholdet stadig ikke er udfyldt, kunne Balde godt være i førsteholdsplanerne.

Gavi og Nico Gonzalez er de to midtbanespillere, der fuldender listen. Koeman ser Nico Gonzalez som en direkte afløser for Sergio Busquets.

Alle spillere har vist sig godt frem i klubbens to første træningskampe, og med tanke på Barcelonas økonomiske vanskeligheder, giver det kun god mening, at skue til ungdomsrækkerne efter kommende rollespillere.

Seneste Nyheder