Koemans agentur langer ud efter Joan Laporta

Kasper Christensen - 28. maj 2021
Koemans agentur langer ud efter Joan Laporta
Photo: Getty Images

Fredag morgen afholdt Joan Laporta et pressemøde, hvor han talte åbent og med gennemsigtighed. Det var hans første pressemøde, efter at være blevet valgt som præsident i FC Barcelona.

Der var flere emner, der blev taget op på morgenens pressemøde. Blandt andet kom han ind på den finansielle situation i klubben, ligesom han også udtalte sig om situationen med Lionel Messis kontraktforlængelse.

Laporta bekræftede, at klubben har tilbudt Messi en kontrakt inden for, hvad deres midler kan tilbyde. Han indrømmede også, at den argentinske stjerne både kunne og også burde tjene mere.

Dog mener Laporta, at Messis ønske om at hjælpe Barca tilbage til, hvor de hører hjem, vil være det afgørende. Den argentinske stjerne vil nemlig have et sportsligt projekt, som han kan stå bag.

En del af et sådant sportsligt projekt vil være en toptræner. Det er dog en kvalitet, som Laporta angiveligt ikke mener, at hollandske Ronald Koeman besidder.

Laporta lagde ikke skjul på det faktum, at de på nuværende tidspunkt evaluerer Koemans position. Derudover holder de også øje med potentielle afløsere, men hvis ikke de kan finde en ideel afløser, vil de lade Koeman fortsætte.

Det er dog ikke en håndtering, som Koemans agentur, Wasserman Netherlands, er specielt imponerede over. Det gjorde de klart i et opslag på Twitter, der på én og samme tid var kryptisk, men også meget klart:

Seneste Nyheder