La Liga kampprogram offentliggjort: Se hele programmet her

Lukas Jepsen - 30. juni 2021
La Liga kampprogram offentliggjort: Se hele programmet her
Foto: Shutterstock.com

Kampprogrammet for den kommende La Liga-sæson er blevet offentliggjort af det spanske fodboldforbund.

Barcelona tager i mod Real Sociedad i åbningsweekenden i La Liga sæsonen 2021-22, hvor sæsonens første Clasico finder sted i weekenden den 24. oktober, meddelte det spanske fodboldforbund (RFEF).

Perioden op til første Classico kan vise sig at blive en udfordring for Barca, eftersom holdet umiddelbart før den store kamp, først møder sidste sæsons mestre fra Atletico Madrid på udebane, inden Valencia besøger Camp Nou.

Samtidig får Real Madrid dog ikke den ideelle start på sæsonen, da deres første tre kampe på spilles på udebane, på grund af igangværende byggearbejde på Santiago Bernabeu.

Barca er vært for Real Madrid på Camp Nou på kampdag 10 i weekenden den 24. oktober før returkampen på Bernabeu den 29. kampdag i weekenden den 20. marts.

Kalenderen blev afsløret onsdag i RFEFs hovedkvarter i Madrid, hvor kamplisten blev valgt tilfældigt blandt et sæt forudbestemte muligheder.

Se hele sæsonens kampprogram her

Den spanske regering meddelte i sidste uge, at den ophævede restriktioner for fans, der deltager i kampe i første og anden division, efter at hele sidste sæson blev spillet bag lukkede døre, selvom deltagelse stadig vil være begrænset af regionale sundhedsbegrænsninger.

La Liga-præsident Javier Tebas har sagt, at han forventer, at stadioner skal være mindst 70% fulde i starten af ​​sæsonen, med 100% kapacitet sandsynligvis inden november.

Det er dog stadig ikke helt klart, hvor mange fans der fra sæsonstarten vil blive lukket ind på Camp Nou, da det er en beslutning der skal træffes på regionalt plan af sundhedsmyndigheder og lokalpolitikere i Catalonien.

Desværre, er regionen en af de områder i Spanien, hvor der stadig er flest Covid-19 tilfælde.

Ikke desto mindre, om bare halvanden måned, vil Barcelona igen spille på Camp Nou med fans på lægterne, og indtil da tyder alt på, at fans kan holde sig underholdte med de mange transferrygter, der denne sommer florere om klubben.

Seneste Nyheder