Lionel Scaloni: Messi spillede med skade i finalen

Lukas Jepsen - 11. juli 2021
Lionel Scaloni: Messi spillede med skade i finalen
Foto: Pedro Vilela/Getty Images

Argentinas landsholdstræner Lionel Scaloni har afsløret, at holdets anfører og helt store profil Lionel Messi, spillede med en mindre skade, da Argentina blev Copa America-mestre, efter en 1-0-sejr over Brasilien i finalen.

Sejren gav Messi sin første turnerings triumf med landsholdet, der sluttede en 28 år lang og pinefuld trofetørke for Argentina.
Scaloni har dog sagt, at den argentinske stjerne spillede på trods af at han ikke var “fuldt fit” til finalen.

Scaloni sagde efter Argentiners sejr ifølge The Athletic: ”Hvis du vidste, hvordan han spillede i Copa America, ville du elske ham endnu mere. Du kan aldrig undvære en spiller som ham, selv når han ikke er helt i form som i denne kamp og den foregående,”

”Til sidst kastede han ikke håndklædet i ringen, og det lykkedes ham (at vinde, red.). Vi taler om den bedste fodboldspiller nogensinde, og alle vidste, hvor vigtigt det var for ham at vinde en titel med landsholdet,”

Om sit personlige forhold til Messi tilføjede Scaloni: ”Det er anderledes end det sædvanlige træner-spiller forhold. Det er tættere. Vi hilser på hinanden, vi krammer hinanden, og jeg er ham og hans holdkammerater evigt taknemmelige.”

Det er næsten helt svært at forstå, at Argentina med Messi i spidsen, ikke har vundet et trofæ i 28 år, og Messi var nok om nogen den person, der har haft værst efter de mange mislykkede forsøg, da han ofte er blevet gjort til syndebuk, og kritiseret heftigt for ikke at kunne præstere på landsholdet, som han har gjort det i så mange år i Barcelona.

Derudover, betyder Copa America-succesen også, at Messi nu har indhentet sin evige rival Cristiano Ronaldo, på antallet af trofæer vundet i landsholdstjeneste, medmindre man selvfølgelig tæller UEFA Nations League-turneringen med.

For Argentina, betyder sejren over Brasilien også, at landet nu er på en delt førsteplads, sammen med Uruguay, når det kommer til Copa America-titler. Begge lande har nu vundet turneringen 15 gange.

 

Seneste Nyheder