Martin Braithwaite efter pragtpræstation: ‘En fantastisk følelse’

Lukas Jepsen - 15. august 2021
Martin Braithwaite efter pragtpræstation: ‘En fantastisk følelse’
Foto: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Martin Braithwaite blev kåret til Man of the Match, da Barcelona tog hul på den nye La Liga-sæson med en 4-2 sejr over Real Sociedad på Camp Nou.

Martin Braithwaite har været rygtet væk fra FC Barcelona, og ledelsen skulle angiveligt være ivrig efter at sende den danske angriber videre. Hele sommerens transfervindue igennem, har rygter om et skifte, svirret om Braithwaite, i Barcelonas forsøg på at generere midler til nye spillerkøb, men mon ikke klubbens ledelse skal genoverveje den beslutning – Braithwaite har hvert fald givet dem stof til eftertanke.

Den 30-årige angriber blev den helt store stjerne, da han scorede to mål, og lavede en assist i Barcelonas flotte 4-2 sejr over Real Sociedad, og har efterfølgende sat ord på den fine indsats over for den spanske avis Marca:

“Jeg har en fantastisk følelse. Jeg lavede to mål, vi vandt kampen, og jeg fik forsvaret meget. Og så var fansene tilbage på stadion. Det var virkelig vigtigt at vinde,” – siger han og fortsætter:

“Jeg er meget glad for mine to mål og assisten, hvilket I nok kan forestille jer. Det er det, jeg skal. Det er mit job. Det er det, jeg har arbejdet for hele ugen,”

Om Braithwaites imponerende kamp, vil ændre klubbens syn på ham. og planerne om at sende ham videre, må tiden vise. Uanset hvad, har han hvert fald præsenteret sig på fornemste vis, og hvis der var interesse for ham tidligere, er den næppe blevet mindre efter søndag aften.

Barcelonas to andre mål i kampen blev scoret af Gerard Pique og Sergi Roberto.

Seneste Nyheder