Medie: Barce slår Real i ræs om gratis 20-årig

Lukas Jepsen - 17. juli 2021
Medie: Barce slår Real i ræs om gratis 20-årig
Foto: Eric Alonso/Getty Images

Barcelona er efter sigende på vej til at hente den 20-årige offensive midtbanespiller Antonio Aranda fra Granada, som også er et transfermål for Real Madrid.

Ifølge en rapport fra Ideal de Granada er Barcelona klar til at hente endnu en tilføjelse til deres B-hold denne

sommer, hvor den spanske midtbanespiller Antonio Aranda, der også var på radarerne i Real Madrid, skulle ankomme fra Granada.
Et produkt af Granada ungdomsakademi, er Aranda steget gennem rækkerne i La Liga-klubben og har spillet 41 optrædener for klubbens andet hold, hvor han har scoret seks mål.

Den 20-årige offensive midtbanespiller fik sin seniordebut sidste sæson i et Copa del Rey-sammenstød mod AD San ​​Juan og lavede en assist i en 2-0-sejr. Han fik senere endnu en kamp i turneringen for førsteholdet.

Arandas kontrakt med klubben udløb i slutningen af ​​sidste måned, og forhandlingerne om en ny aftale er ikke gået som planlagt. Klar over situationen, ventede både Real Madrid og Barcelona på at holde sig til, men det er sidstnævnte, der ser ud til at have sikret sig den unge spillers underskrift.

Barcelona har været stærke i deres rekruttering til B-holdet, da de ser på oprykning til Segunda Division som et mål, efter at have fejlet i slutspillet sidste sæson. De er underlagt den nye ledelse af Sergi Barjuan, og catalanerne har allerede tilføjet spillere som Ferran Jutgla og Jordi Escobar til listen, mens Yusuf Demir også er blevet hentet på en lejeaftale med en mulighed for at gøre skiftet permanent.

For nylig underskrev den tidligere akademistjer Kays Ruiz-Atil også en gratis transfer, efter at hans kontrakt med Paris Saint-German løb ud.

Real Madrid har på samme måde som de catalanske ærkerivaler forsøgt at styrke sig, både på B- og ungdomsholdene, men mon ikke det forventede skifte for Aranda til Barcelona, kommer til at føles ekstra godt for klubben, da man på en og samme tid styrker egen klub, og tager en oplagt mulighed for rivalen.

Om den unge spiller på længere sigt kan blive en del af førsteholdet, må tiden vise, men han ville bestemt ikke være den første der tog den tur.

Seneste Nyheder