Memphis Depay: Omklædningsrummet har taget godt imod mig

Lukas Jepsen - 28. juli 2021
Memphis Depay: Omklædningsrummet har taget godt imod mig
Foto: Eric Alonso/Getty Images

Memphis Depay er FC Barcelonas store tilføjelse til truppen denne sommer, og den tidligere Lyon-angriber har nu haft sin debut, og for første gang spillet med sine nye holdkammerater.

Efter at have skrevet under på kontrakten med Barcelona, giver mediet Mundo Deportivo et indblik i Depays tanker, i et interview med en af Barcelonas nye stjerner, hvor den 27-årige hollænder, bringer nogle interessante og positive udsagn frem.

Da han blev spurgt til, hvordan de første arbejdsdage med det nye hold har været, svarede Depay ganske positivt:

“Alle var meget venlige over for mig. Jeg følte mig meget velkommen i omklædningsrummet, og det er en følelse, der får dig til at føle dig meget komfortabel. Selvfølgelig er træningsniveauet højt, men det gør mig glad, fordi det er det, jeg følte, jeg havde brug for i mit næste trin som professionel. ”

Den tidligere Olympique Lyonnais-spiller blev derefter spurgt, hvorfor han valgte at slutte sig til Barcelona frem for andre muligheder. På dette svarede han:

”Det er en fantastisk klub, jeg synes, det passer til min måde at spille på, og jeg elsker denne by. Der er mange grunde. ”

Det siger nok sig selv, at klubben nu håber, at Depay som seneste tilføjelse kan falde hurtigt på plads i truppen, og fra starten af den nye sæson kan bidrage.

Depay har nu fået sin debut, og scoret sit første Barca-mål, i en 3-1 sejr over Girona, og Depay forklarede efter kampen, hvor meget han har set frem til klubskiftet.

Han selv kaldte det en ære at spille i Barca, mens mange af hans nye holdkammerater, eksempelvis Riqui Puigi, der så frem til muligheden for at spille sammen med hollænderen.

En række af holdets spillere er endnu ikke vendt tilbage fra ferie, men måske har det været nemmere for Depay, kun for alvor at skulle forholde sig til en begrænset del af truppen, han ser hvert fald ud til at være faldet til, og glæder sig nok bare nu, til at møde de bedste af sine nye holdkammerater.

Seneste Nyheder