Messi efter Argentinas guldfest: Kan ikke forklare hvor glad jeg er

Lukas Jepsen - 11. juli 2021
Messi efter Argentinas guldfest: Kan ikke forklare hvor glad jeg er
Foto: Alexandre Schneider/Getty Images

Lionel Messi talte om sin lettelse efter endelig at have vundet et trofæ med Argentina, ved at vinde Copa America 1-0 mod Brasilien i Rio de Janeiro søndag.

Messi og Argentina har tidligere lidt nederlag i tre Copa-finaler og en VM-finale, og hans kritikere både i hjem- og udlandet har ofte stillet spørgsmålstegn ved hans evne til at føre sit land til succes – men det lykkes nu, og det var en tydeligt rørt Messi, der efterfølgende satte ord på oplevelsen.

“Jeg var tæt på mange gange. Jeg vidste, at det til sidst ville ske. Jeg er taknemlig over for Gud for at give mig dette øjeblik i Brasilien mod Brasilien. Jeg tror, ​​at han gemte dette øjeblik for mig,” – siger han ifølge ESPN og fortsætter:

“Jeg tror stadig ikke, at vi er opmærksomme på, hvad vi har gjort ud over at blive mestre. Nu er vi virkelig glade, fejrer, men dette er en kamp til historiebøgerne, at slå Brasilien i en finale i Brasilien,”

“Det er vanvittigt. Jeg kan ikke forklare, hvor glad jeg har det. Jeg har været trist mange gange [med Argentina efter turneringer, red.], men jeg vidste, at det ville ske, og der er intet bedre øjeblik. Dette hold fortjente det.”

Messi blev kåret som turneringens bedste spiller ved Copa America og delte konkurrencens gyldne Støvle med Colombia ‘s Luis Diaz . Begge spillere scorede fire mål. Messi lagde også fem assists.

Men på trods af, at Messi lige har sikret Argentinas første trofæ i 28 år, og endelig lukket munden på kritikerne, ser han allerede fremad mod det kommende VM i Qatar, hvor Messi håber holdet kan gøre brug af deres nyvundne momentum.

“Når du vinder, skal du udnytte det momentum,” sagde han. “Det er lettere, når resultaterne følger dig. Vi skal udnytte denne sejr og dette udvalg af spillere,”

“Jeg fortalte dem, at de er fremtidens landshold, og jeg tog ikke fejl. De beviste det ved at vinde denne Copa. Vi har arbejdet sammen i et stykke tid nu. Det er en fantastisk gruppe fyre. Jeg er glad for at være del af denne gruppe. ”

Efter en lang sæson vil Messi nu tage sig en lille velfortjent ferie, men hans fremtid på klubniveau stadig ikke er løst. Barca-præsident Joan Laporta har sagt, at Messi ønsker at underskrive en ny aftale, men klubbens økonomiske problemer holder op med at registrere en potentiel ny aftale med La Liga.

Seneste Nyheder