Messi i tårevædet afsked: ‘Jeg håber at jeg kan komme tilbage’

Lukas Jepsen - 8. august 2021
Messi i tårevædet afsked: ‘Jeg håber at jeg kan komme tilbage’
Foto: Eric Alonso/Getty Image

Det var en meget rørt Lionel Messi, der på et pressemøde søndag satte ord på den nyhed, der rystede hele fodboldverdenen torsdag aften.

“De seneste dage har jeg tænkt på, hvad jeg kunne sige .. Sandheden er, at jeg ikke kan komme på noget. Dette er virkelig svært for mig efter så mange år, og at have været her hele mit liv. Jeg er ikke klar til det her. ” – sagde Messi indledende på pressemødet arrangeret af Barcelona og Messi selv i fællesskab.

Messi fortsætter med at fortælle, at da han sidste år forsøgte at presse et klubskifte igennem, var helt klar over hvad han ville sige i sin afskedstale, men sådan er var det ikke denne gang:

”Sidste år med var jeg overbevist om, at jeg vidste, hvad jeg ville sige, i år er ikke det samme. Min familie var overbevist om, at vi blev hjemme, vi ville have det mere end noget andet. ”

Messi opsummerede sin tid i Barcelona over 21 år og sagde: “Jeg har tilbragt hele mit liv her, siden jeg var 13. Efter 20 år tager jeg af sted med min kone, mine tre børn.”

Han talte også om sine holdkammerater og sagde: ”Jeg er virkelig taknemmelig for alt. Alle mine holdkammerater, mine tidligere holdkammerater, alle har været ved min side. Der er så mange mennesker. ”

“Jeg har ikke sagt farvel, for jeg tænkte aldrig på det. Jeg havde aldrig forestillet mig (at gøre det, red.) på denne måde, ”

Han talte også om, hvordan han har måttet sige farvel til Camp Nou under pandemien og sagde: ”Jeg forlader klubben uden at se fansene i over halvandet år. Hvis jeg forestillede mig det, ville jeg forestille mig Camp Nou fuld og sige farvel ordentligt.

Messi åbner samtidig døren for, at han muligvis kan vende tilbage til Barcelona i fremtiden:
“Jeg håber, at jeg kan komme tilbage, og at jeg kan være en del af denne klub og hjælpe dem med at være de bedste,”

Seneste Nyheder