Messi og alle de andre: Listen over kontraktfri spillere, Barca kan hente gratis

Lukas Jepsen - 1. juli 2021
Messi og alle de andre: Listen over kontraktfri spillere, Barca kan hente gratis
Foto: Getty Images

Lionel Messi selvfølgelig og tydeligvis det største navn, der i øjeblikket enten er kontraktløs eller meget snart bliver det, men der er lang række af virkelig dygtige spillere, der vil kunne hentes gratis denne sommer.

FC Barcelona har allerede hentet intet mindre end tre førsteholdsspillere, ganske gratis, i dette transfervindue, Eric Garcia, Sergio Aguero og senest Memphis Depay, men ønsker klubben at slippe for store transfersummer, er der flere interessante spillere, der i øjeblikket er ‘arbejdsløse’.

Et stort antal spillere er kommet til slutningen af ​​deres kontrakter på deres respektive sider og vil være tilgængelige for at underskrive gratis fra i dag.

Størstedelen af ​​fodboldkontrakter har en udløbsdato den 30. juni, hvilket resulterer i, at en række spillere nu er på markedet efter en ny arbejdsgiver, og de økonomiske resultater af halvanden sæson med svære arbejdsforhold under Covid-19, betyder at det kun giver god mening for en klub som Barca, der i øjeblikket kæmper med at få styr på finanserne, at overveje nogle af disse spillere.

Det siger sig selv, at Barcelonas klare førsteprioritet på nuværende tidspunkt, er at få Messi tilbage i den catalanske fold. Hvordan det projekt går, er efterhånden umuligt at blive klog på, eftersom klubpræsident Joan Laportas udmeldinger om forhandlingerne synes at gå fra ‘vi er tæt på’ til ‘ingen garantier’.

Det skal selvfølgelig tilføjes, at Laporta ganske givet bliver spurgt indtil kontrakten en fem-ti gange om dagen, og den generelle følelse i Barca er, at kontrakten nok skal falde på plads.

Men udover Messi, kunne der så være andre spillere, der kunne bruges af Barcelona?
Daily Star Sport har samlet de bedste spillere uden kontrakt, og du kan se listen her:
Lionel Messi (Barcelona)
Serio Ramos (Real Madrid)
Juan Mata (Manchester United)
Elsesid Hysaj (Napoli)
Garry Cahill (Crystal Palace)
Mamadou Sakho (Crystal Palace)
Patrick van Aanholt (Crystal Palace)
Nathaniel Clyne (Crystal Palace)
Josh King (Everton)
Christian Atsu (Newcastle)
Jerome Boateng (Bayern München)
Jack Wilshere (Bournemouth)
Stefan Jovetic (Monaco)
John Lundstram (Sheffield United)
Ezgjan Alioski (Leeds)
Dwight Gayle (Newcastle)
Shkodran Mustafi (Schalke)
Eliaquim Mangala (Valencia)
David Luiz (Arsenal)
Kevin Gameiro (Valencia)

Seneste Nyheder