Neymar hylder Messi: Da jeg tabte, krammede jeg den bedste spiller i historien

Lukas Jepsen - 11. juli 2021
Neymar hylder Messi: Da jeg tabte, krammede jeg den bedste spiller i historien
Foto: Wagner Meier/Getty Images

Natten til søndag, gjorde Argentina og Lionel Messi, hvad der længe har syntes umuligt, da holdet vandt det første trofæ i 28 år. På den anden side stod skuffede brasilianere med Neymar i spidsen, der dog indrømmer, at være blevet slået af overmagten.

Lørdag aften (lokal tid) var en særlig begivenhed for Argentina og Lionel Messi. Efter 28 år uden et stort trofæ løftede La Albiceleste 2021 Copa America og sænkede ærkerival Brasilien 1-0 på det ikoniske Maracana Stadium.

Det var også det første store trofæ nogensinde, som Messi vandt med landsholdet efter at have stødt på den ene skuffelse efter den anden, i løbet af det sidste årti. Den argentinske anfører vandt også den gyldne støvle efter at have scoret fire mål, mens han også havde sat fem mere op, hvilket betyder, at han havde en hånd i ni af de 12 mål, Argentina scorede i konkurrencen.

Mens den 34-årige var fuld af glæde, hans nære ven og tidligere Barcelona-holdkammerat, Neymar, det modsatte, og var i tårer efter kampen.

Venskabet mellem de to stjernespillere var dog større end skuffelsen for Neymar, da Messi og Neymar efter kampen, delte en omfavning på banen. Og på Instagram efter kampen sendte brasilianeren en besked, hvor han hyldede sin tidligere Barcelona-holdkammerat og lykønskede ham med hans succes.

”At tabe gør ondt, det gør ondt, det er noget, jeg endnu ikke har lært at leve med. I går, da jeg tabte, krammede jeg den største og bedste i historien, som jeg så spille. Min ven og bror Messi, jeg var ked af det, og jeg sagde til ham ‘du slog mig’.

”Jeg er meget ked af at have tabt. Men den fyr er fantastisk. Jeg har stor respekt for, hvad han har gjort for fodbold og især for mig. Jeg hader at tabe. Tillykke min bror, ”.

Seneste Nyheder