Ny rapport: Barcelona ‘bekymrede’ over Memphis Depays mentalitet

Lukas Jepsen - 2. juli 2021
Ny rapport: Barcelona ‘bekymrede’ over Memphis Depays mentalitet
Foto: Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images

Barcelona har allerede hentet en række dygtige spillere denne sommer, og forventningerne er uden tvivl størst til hollandske Memphis Depay. Nu rapporterer Barcauniversal midlertidigt, at klubben har en række bekymringer, angående den nye stjernes ankomst.

Memphis Depays skifte til Barcelona er blevet mødt med en masse spænding og entusiasme, i betragtning af at en spiller af hans kaliber, skiftede til klubben på en fri transfer.

På trods af at han scorede to mål og leverede en assist, i turneringen, er Depay blevet udsat for kritik, efter at han og resten af det hollandske landshold blev elimineret af Tjekkiet, i en noget undervældende og skuffende indsats i ottendedelsfinalen, efter at have indsamlet tre sejre og ni point i gruppespillet.

Nu hvor Depay ikke længere skal fokusere på landsholdet, arbejder Barcelona allerede med at få lavet den officielle præsentation af spilleren, der grundet EM i første omgang måtte vente.

Klubben planlægger at gennemføre hans afsløring i løbet af juli måned, sandsynligvis efter at Depay har fået en lille fodboldpause, men inden at førsteholdet samles til de første træningspas- og kampe.

Selvom der ikke er nogen tvivl om Memphis Depays talent, er alt ikke i den skønneste orden. Hvert fald ikke hvis man skal lytte til en ny rapport fra Diario AS, der indikerer, at der er en vis usikkerhed med hensyn til den hollandske angriber i Barcelona.

Det skal siges, klubben ikke er i tvivl om talentet, men bekymringerne drejer sig mere om Depays personlighed, og særligt, hvorvidt han er villig til at acceptere, at han ikke længere er den store stjerne.

Ifølge rapporten, er det særligt Hollands sidste kamp ved slutrunden, det skuffende 0-2 nederlag til Tjekkiet, der har fået folk i klubben til at spekulere på, om Depay kan fungere i sameksistens med resten af holdet, hvor særligt Lionel Messi, selvfølgelig er omdrejningspunktet.

Det berettes samtidig, at alle er opmærksomme på, hvor god Depay er på bolden med sin eksplosivitet og kreativitet.

Han vil dog ikke længere være et knudepunkt for angrebet i Barcelona, ​​efter at Messis forestående fornyelse er blevet officiel. De to besætter meget ens zoner fremadrettet, men Depay bliver nødt til at være klar over, at hans rolle er at støtte i angrebet, frem for at være stjernespilleren.

Han vil heller ikke længere være ansvarlig for dødboldsituationer. Rapporten antyder, at Koeman bliver nødt til at gøre det klart for Memphis Depay, at han vil spille en støttende rolle og ikke en primær rolle.

Seneste Nyheder