Ombejlet Braithwaite: London-klubber i kamp om danskeren

Lukas Jepsen - 11. august 2021
Ombejlet Braithwaite: London-klubber i kamp om danskeren
Foto: Dan Mullan/Getty Images

Tottenham Hotspur har angiveligt meldt sig til West Ham United i kampen om at hente Martin Braithwaite fra Barcelona denne sommer.

Ifølge en rapport fra det spanske medie SPORT, er Tottenham Hotspur den seneste klub, der er forbundet med et skifte for Martin Braithwaite.

Lilywhites er klar til at kæmpe mod London-rivalerne West Ham United i jagten på den danske landsholdsspiller, der længe har været rygtet væk fra Barcelona.

Hele Barcelonas situation blev vendt på hovedet, da klubben sidste torsdag offentliggjorde, at Messi ikke længere vil være at finde på Camp Nou.

Det faktum, at Messi nu er væk, og at klubben kæmper gevaldigt med at få økonomien til at hænge sammen, gør indkøb at store spillere, noget usandsynligt denne sommer, hvorfor flere af spillerne, der ellers var tiltænkt et salg, nu kan blive vigtige rollespillere – Braithwaite er en af disse.

Det er ikke første gang denne sommer, at danskeren er blevet rygtet til Premier League, men kampen om ham synes at spidse til, og selvom Barcelona nok kunne fristes til at sælge, er en potentiel handel ganske givet blevet mere kompliceret af Messis afsked.

Tottenham er på markedet efter mindst en angriber denne sommer efter deres beslutning om ikke at underskrive Carlos Vinicius på en permanent aftale. Det har efterladt Nuno Espirito Santo med Harry Kane som den eneste naturlige angriber til hans rådighed.

Da Kanes egen fremtid på Tottenham Hotspur Stadium på ingen måde synes afgjort endnu, kan Spurs godt få brug for at købe to nye angribere.

Til det formål er folk som Lautaro Martinez, Dusan Vlahovic og Dominic Calvert-Lewin blevet forbundet med Lilywhites i sommer.

Hvad angår West Ham, er deres iver efter at signere en angriber også forståelig.

Mens Michail Antonio har været intet mindre end en åbenbaring siden han blev installeret i rollen som angriber på fuld tid, er det vigtigt at bemærke, at West Ham endnu ikke har erstattet Sebastien Haller. Som et resultat er det ikke svært at se, hvorfor Braithwaite ses som et mål denne sommer.

Faktisk har West Ham allerede en foreløbig aftale sikret med Barcelona for Braithwaite.

Indtastningen af ​​Tottenham komplicerer imidlertid sagen for både Barcelona og West Ham, idet den 30-årige i stedet foretrækker et skifte til det nordlige London. Det, der nu er tilbage at se, er, hvis Spurs overhovedet agerer på den rapporterede interesse i Braithwaite. Hvis ikke, kunne han godt være på vej til West Ham i stedet.

Seneste Nyheder