Ondt bliver værre: Sergio Aguero søger Barcelona-exit

Lukas Jepsen - 7. august 2021
Ondt bliver værre: Sergio Aguero søger Barcelona-exit
Foto: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

I går skrev flere medier, at Sergio Aguero var yderst skuffet over nyheden om Lionel Messi afsked med Barcelona, og nu berettes det, at Aguero endda nu vil forsøge at forlade klubben, to måneder efter han ankom.

Det er offentligt kendt, at Sergio Aguero og Lionel Messi har et tæt forhold, og der er nok heller ikke nogen tvivl om, at Messi var en afgørende faktor, i Agueros skifte fra Manchester City til Barcelona denne sommer.

33-årige Aguero havde uden tvivl tænkt at planen var, at han selv og hans gode ven Messi skulle afslutte to fænomenale karrierer sammen i en af verdens største klubber, men flere års forfærdelig til ikke eksisterende økonomisk fornuft i Barcelona, betyder nu at Messi til hele fodboldverdenens chok, er færdig i klubben.

Ikke overraskende, blev det i går rapporteret, at nyheden om Messi afsked havde knust Aguero, men i dag skrives det, at den argentinske angriber nu har bedt sit hold af advokater, om at finde en vej ud af klubben igen.

Ifølge La Porteria, har den chokerende nyhed været så overvældende for Aguero, at han nu ikke kan se sig selv fortsætte i klubben.

Spørgsmålet er nu, hvordan en i forvejen yderst presset Barcelona-ledelse, forholder sig til denne situation.

Om det overhovedet kan lade sig gøre at sælge Aguero, må tiden vise, men Barcelona har måske en anden, og noget lettere udvej.

Klubpræsident ​​Joan Laporta, har nemlig indrømmet at på trods af afskeden med Messi, og de mange millioner euro det har sparet, kan klubben stadig ikke registrere de fire nye spillere Memphis Depay, Eric Garcia, Emerson Royal og Aguero, hentet denne sommer, uden at bryde La Ligas lønloft.

I lyset af dette, kunne det måske komme på tale, at Aguero simpelthen bare får lov til at forlade klubben, uden videre omkostninger.

Dette ville selvfølgelig være problematisk for Ronald Koeman, der i så fald skulle forholde sig til en trup uden Messi, Aguero og muligvis også Memphis Depay, hvis ikke klubben får styr på økonomien snart.

Seneste Nyheder