Overraskende udvikling: Sergi Roberto ‘overvejer’ andre tilbud

Lukas Jepsen - 25. august 2021
Overraskende udvikling: Sergi Roberto ‘overvejer’ andre tilbud
Foto: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

I en overraskende udvikling af kontraktforhandlingerne mellem Sergi Roberto og FC Barcelona, rapporteres det nu, at den 29-årige spanier overvejer tilbud fra andre klubber.

Efter at Gerard Pique og Jordi Alba accepterede at gå ned i løn og har Barcelona indgået en lignende aftale med Sergio Busquets rapporterer ESPN.

Det samme var forventet at være tilfældet med Sergi Roberto, men nu ser det ud til, at forhandlingerne er gået i stå.

Pique startede sparerunden, ved at gå med til en ‘betydelig’ lønnedgang for at hjælpe Barcelona med at registrere nye indkøb Memphis Depay og Eric Garcia i La Liga. Herefter kunne klubben for et par dage siden nå til enighed med Jordi Alba om et lignende arrangement, og nu senest har Busquets også accepteret en aftale.

Men forhandlingerne med Roberto, der længe blev betragtet som en formalitet, er ikke gået efter planen.

Den 29-årige er i det sidste år af sin kontrakt med Barcelona, ​​og som en af ​​kaptajnerne tager han gerne en lønnedgang for at hjælpe catalanerne under de nuværende omstændigheder.

Den alsidige midtbanespiller siges dog at være utilfreds med de vilkår, Barca tilbyder.

Ifølge ESPN, tilbyder den catalanske gigant en kontrakt på to år, og samtidig en lønnedgang på 40%, men det er mere end hvad Roberto vil gå med til, og han har angiveligt mere lukrative tilbud andre steder.

Barcelonas præsident Joan Laporta afslørede tidligere på måneden, at klubbens lønregning var steget til 103% af klubbens indkomst, når den skal være omkring 70% af indtægterne i henhold til reglerne i La Liga.

Selvom aftalerne med Pique, Alba og Busquets hjælper, er Barcelona stadig nødt til at gøre mere, for at få styr på økonomien. Barcelona skulle dog stadig være Robertos klare førstevalg, og parterne har nu den næste halve sæson, til at forhandle kontrakten, inden Roberto i januar frit kan forhandle med klubber fra udlandet.

Seneste Nyheder