Rapport: Barca-keeper klar mod Getafe

Lukas Jepsen - 23. august 2021
Rapport: Barca-keeper klar mod Getafe
Foto: Alex Caparros/Getty Images

FC Barcelona har været uden klubbens førstevalg i målet, Marc-Andre ter Stegen, i sæsonens to første kampe, men ifølge rapporter bliver den tyske målmand klar til at deltage, når Barcelona på søndag tager imod Getafe.

Den 29-årige målmand blev i maj, mod slutningen af sidste sæson opereret for en skade i knæet.

Præcis hvornår han pådrog sig knæskaden, har klubben aldrig offentliggjort, men ter Stegen spillede med sin skade, indtil næstsidste spillerunde af La Liga, hvor klubben besluttede at en operation var den bedste beslutning.

På det tidspunkt, var den catalanske gigant også, matematisk, ude af titelræset, hvorfor der ingen grund var til at udskyde, eller risikerer yderligere skade til det klare førstevalg i målet.

Takket være skaden og operationen, var ter Stegen heller ikke en del af den tyske EM-trup, og har derfor haft næsten tre måneders ro til at komme sig.

For to uger siden blev det sagt, at tyskeren var i ‘sidste fase’ af hans restitution. Eksperter sagde, at han kunne være tilgængelig allerede i september efter den internationale pause.

Nu ser det dog ud til, at ter Stegen er kommet sig hurtigere end forventet, og derfor kan ifører sig Barca-trøjen allerede i den kommende weekend – det skriver AS.

Hans tilbagevenden vil være et stor løft for den catalanske klub, der særligt i lørdagens kamp mod Athletic Bilbao, savnede tyskerens evner med bolden for fødderne.

I hans fravær startede Neto Barcelonas kampe mod Real Sociedad og Athletic Bilbao. Brasilianeren havde til tider store problemer med at indgå i det boldspil Barcelona er så kendt for, og Bilbao forsøgte ofte at udnytte hans mindre gode teknik.

Derudover er timingen også næsten perfekt for ter Stegen og Barca, eftersom en af forsvarets helt store ledere, Gerard Pique, måtte udgå med en skade i weekendens kamp, kan det blive vigtigt at en så erfaren spiller som ter Stegen kan tage ansvar for at organisere forsvaret mod Getafe.

Seneste Nyheder