Rapport: Stor udvikling i Messis kontraktsituation

Lukas Jepsen - 11. juli 2021
Rapport: Stor udvikling i Messis kontraktsituation
Foto: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

I en større udvikling rapporterer AS, at La Liga har godkendt registreringen af ​​Lionel Messi som Barcelona-spiller, og at en aftale mellem klubpræsident Joan Laporta og spillerens far, Jorge Messi, også er på plads.

Messis kontraktssituation har domineret overskrifterne i nogen tid nu, efter den 34-årige blev kontraktløs i slutningen af sidste måned. Mens det altid var forventet, at en fornyelse bare var et spørgsmål om tid, begrænsede La Ligas regler for fair play og lønloft Barcelona fra at gå videre med den nye aftale, da de først havde brug, at gøre plads til den store kontrakt i lønbudgettet.

Rapporten tilføjer, at disse problemer nu er blevet behandlet, idet La Liga-præsident Javier Tebas accepterer de betingelser, der tilbydes af Barcelona, ​​ifølge hvilke Messi vil modtage et bestemt beløb for sæsonen 2021/22, som yderligere vil blive forhøjet efter den kommende sæson.

Barcelona håber nu, at La Liga-præsidenten vil tale med Jorge Messi for at forklare, hvorfor disse vilkår blev accepteret, så der ikke er yderligere problemer i aftalen.

Kilder tæt på den argentinske anfører har imidlertid informeret AS om, at der ikke er behov for, at en sådan samtale finder sted, da disse forhold er mellem klubben og ligaen.

På trods af denne store udvikling hævdes det, at Paris Saint-Germain stadig håber at overbevise Messi om at skifte til Frankrig denne sommer.

Det virker dog som et noget urealistisk håb for pariserne, nu hvor en aftale angiveligt er på plads mellem Messi og Barcelona.
Hvis historien fra AS er sand, vil dette være et massivt løft for Barcelona, ​​der har kæmpet hele sommeren med Messis kontrakt, og diverse problemer denne har medført.

Men nu tyder det altså på, at Messi, udover at vundet det sit første trofæ med det argentinske landshold, kan fejre en længe ventet kontraktforlængelse når han nu drager på en lille, men yderst velfortjent ferie.

Rapporten fra AS er endnu ikke blevet bekræftet af hverken Barcelona, La Liga eller Messi selv, men så sent som i går, gik flere rapporter på, at en række klubpræsidenter fra store La Liga-hold, havde udtrykt et samlet ønske om, at Messi skulle blive i Barcelona og La Liga, da det er i alles bedste interesse.

Seneste Nyheder