Rapport: Martin Braithwaite ‘såret’ over Barcelonas ønske om salg

Lukas Jepsen - 18. august 2021
Rapport: Martin Braithwaite ‘såret’ over Barcelonas ønske om salg
Foto: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

På trods af Lionel Messis exit fra FC Barcelona, og ledelsens rapporterede besked til Ronald Koeman om, at der ikke vil blive foretaget flere spillerkøb denne sommer, ønsker klubben angiveligt stadig at sælge Martin Braithwaite – og det frustrerer danskeren.

Ifølge en rapport fra Mundo Deportivo er den 30-årige angriber ‘meget såret’ over de konstante rygter i medierne, og klubbens, efterhånden ganske åbenlyse ønske om at sende ham videre fra klubben denne sommer.

Det spanske medie tilføjer yderligere, at danskeren er skuffet over den måde, holdet tog hans trøjenummer fra ham sidste sæson og gav det til en af klubbens nye spillere, Memphis Depay.

Siden afslutningen på EM-slutrunden i juli, har Martin Braithwaite konstant været forbundet med et skifte væk fra klubben. Han endte med at spille en rigtig flot slutrunde, og havde garanteret håbet på, at dette ville få Barcelona til at give ham en chance mere, men i stedet har klubben blot hævet prisen på danskeren, i takt med at interessen fra andre klubber er øget.

Eftersom Braithwaite stadig er at finde i Barcelona, og klubben er noget ramt på de offensive positioner, meget som da klubben i sin tid hentede Braithwaite.

Sergio Aguero, der endnu ikke har spillet en kamp hvor klubben, er hverken registreret til, at spille i La Liga eller i form til det, da han pådrog sig en skade kort inden sæsonstarten.

Både Ansu Fati og Ousmane Dembele kæmper også med skader, og derfor startede Braithwaite for Barcelona i kampen mod Real Sociedad, hvor han leverede en yderst imponerende man-of-the-match præstation. Han scorede to mål og leverede en assist til det sidste mål.

Den catalanske klubs økonomiske situation gør flere spillerindkøb så godt som umulige, og i den forbindelse, og særligt med Braithwaites rødglødende start på sæsonen, virker det en anelse besynderligt, at ledelsen i den catalanske klub, er så ivrig efter, at sende angriberen videre.

Braithwaite har hvert fald ingen intentioner om at forlade klubben, også selvom han måske ikke er blevet behandlet med den respekt han mener at fortjene, og ifølge Mundo Deportivo, foretrækker han at forlænge sin kontrakt om muligt, og hvis ikke, så hellere lade den løbe ud, end at skifte klub denne sommer.

Seneste Nyheder