Rapport: Messi landet i Barcelona for at underskrive kontrakt

Lukas Jepsen - 29. juli 2021
Rapport: Messi landet i Barcelona for at underskrive kontrakt
Foto: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Transfervinduets absolut største, mest omtalte og problematiske historie i FC Barcelona, har været klubbens store økonomiske vanskeligheder, der har betydet, at klublegenden Lionel Messi, endnu ikke har kunne underskrive en ny kontrakt, og stadig er uden.

Den yderst omtalte situation omkring Lionel Messis kontrakt, har fyldt langt mere end hvad langt de fleste havde regnet med denne sommer.

Efter superstjernens forpurrede forsøg på at forlade Camp Nou sidste sommer, var der da sommeren nærmede sig, aldrig rigtig tvivl om, at Messis fremtid, stadig lå på det legendariske stadion.

Situationen ændrede sig dog en hel del, da La Liga-præsident Javier Tebas gjorde det offentligt kendt, at den catalanske gigant grundet ligaens lønloft, ikke havde råd til at forlænge Messis kontrakt. Siden da, har Barcelona kæmpet desperat, i forsøget på at frigøre midler – med moderat succes.

Ingen af de helt løntunge spillere har forladt klubben, og flere spillere er stadig ikke vilde med ideen om, at gå ned i løn, men takket være Messis massive lønnedskæring på 50%, har det nu i en god uges tid været rapporteret, at den 34-årige argentiner var nået til enighed med Messi, om en femårig aftale.

Derfra synes spørgsmålet bare at være, kan Barcelona få held med at nå under lønloftet?

Noget tyder på, at det omfattende projekt, på den ene eller anden måde nu er lykkes.

Medier som Sport og Sportsmole reporterer nemlig, at Messi efter Copa America-succes med Argentina og en efterfølgende velfortjent ferie, ankom tilbage i Barcelona onsdag den 29. juli.

Hvornår præcis den nye aftale skulle offentliggøres nævnes dog ikke, men det er ikke helt usandsynligt, at Barca-fans nok må væbne sig med tålmodighed lidt endnu.

Medmindre Messi ankomst i Barcelona er et direkte signal om, at lønnedskæringer blandt dyre spillere, eller et til flere store spillersalg snart offentliggøres, mangler klubben ganske givet stadig at spare yderligere, for at leve op til La Ligas lønloft.

Seneste Nyheder