Rapport: Ronald Koemans fremtid afgøres i oktober

Lukas Jepsen - 13. juli 2021
Rapport: Ronald Koemans fremtid afgøres i oktober

Det er ikke engang et år siden, at Ronald Koeman blev ansat som cheftræner i FC Barcelona, men en i en ny rapport forlyder det, at klubbens præsident Joan Laporta, allerede nu har overvejet, om hollænderen er den rigtige mand, og har sat en deadline for beslutningen.

Et kvalificeret gæt – det er ikke nemt at være cheftræner i professionel fodbold, og specielt ikke i en klub som FC Barcelona.

Og når man så samtidig bliver kastet ind i en klub med store finansielle problemer, og at klubbens absolutte stjerne forsøger at tvinge et skifte igennem, som tilfældet var med Lionel Messi sidste sommer, er arbejdsbetingelserne bare ikke lette.

Meget tyder dog på, at Ronald Koeman ikke skal regne med særligt meget sympati fra ledelsesgangene i klubben, der nu angiveligt har lagt en deadline for, hvornår en beslutning om Koemans fremtid i klubben skal afgøres.

Ifølge en rapport fra ARA, har Barcelonas præsident Joan Laporta besluttet sig for, at en beslutning om trænersædet i klubben skal træffes snart. Ifølge avisen vil hollænderen have indtil oktober til at bevise sit niveau over for præsidenten.

Rapporten siger, at han vil vente til oktober for at se, om det vil være værd at tilbyde Koeman en fornyelse. Resultaterne af sæsonstart vil være afgørende for at afgøre Barça-trænerens fremtid.

Sidste sæson tog Barcelonas første otte kampe dem ud af titelløbet, før det overhovedet startede. Catalanerne vandt kun tre kampe og samlede kun 10 point fra en mulig 24.

Joan Laporta har angiveligt gjort det klart, at en lignende sæsonstart vil være fatal for Koemans videre karriere i klubben.

Barcelona vil have 12 kampe mellem sæsonstart til slutningen af ​​oktober. Inden for denne tid vil klubben stå over for en række store hold både hjemme og ude. Rapporten indikerer, at den potentielt nye kontrakt, vil være i højst to sæsoner og vil omfatte klausuler, der gør det muligt for begge parter at afslutte aftalen relativt let.

Disse store kampe omfatter blandt andet: en hjemmekamp mod Real Sociedad, en udekamp mod Athletic Club, en tur til Sevilla, en udekamp mod Atlético Madrid og to hjemmekampe mod henholdsvis Valencia og Real Madrid.

Hvis Ronald Koeman ikke vinder et flertal af disse kampe, er en fremtid i klubben altså angiveligt udelukket.

Seneste Nyheder