Rapport: Sergio Aguero ødelagt af Messi-situation

Lukas Jepsen - 6. august 2021
Rapport: Sergio Aguero ødelagt af Messi-situation
Foto: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Messis chokerende afsked med Barcelona, har ifølge en række rapporter gjort hans gode ven, og nu ikke kommende holdkammerat Sergio Aguero meget frustreret.

De sidste 24 timer må have været nogle ganske omtumlede nogle af slagsen for Barcelona. Lionel Messi, den nok største fodboldspiller nogensinde Barcas førende målscorer, klubbens klare profil i et årti, seks gange Ballon d’Or-vinder, forlænger ikke sin kontrakt med catalanerne. Det bekræftede klubben torsdag aften.

Mens argentineren havde været arbejdsløs i over en måned nu, var det altid forventet, at han ville skrive under på en ny kontrakt, og igen spille i Barcelona.

I henhold til erklæringen fra klubben, mens en aftale var på plads mellem de to parter, gjorde de økonomiske begrænsninger på grund af La Liga’s Fair Play -regler det umuligt at binde Messi til en ny kontrakt.

Mange, hvis ikke alle af klubbens fans, er naturligvis chokerede over udviklingen, og det ser ud til, at følelsen i omklædningsrummet ganske givet er nogenlunde den samme, især hos en spiller, Sergio Aguero – det skriver Barcauniversal.

Den 33-årige angriber er offentligt kendt som en af Messis rigtig gode venner, og mon ikke Messi også spillede en rolle, da Aguero besluttede sig for at forlade Manchester City på en fri transfer, for derefter at slutte sig til Barcelona.

Det er tidligere blevet rapporteret, at Aguero, der vandt Copa America 2021 med den, nu tidligere, Barca-anfører tidligere på sommeren, havde accepteret at tage et stort lønnedslag for at slutte sig til catalanerne og spille med Messi.

Manchester Citys mest scorende spiller gennem tiden, indrømmede også da han officielt blev afsløret som en Barcelona-spiller, at Messis tilstedeværelse i klubben spillede en stor rolle i hans beslutning om at slutte sig til catalanerne.

På samme måde blev Agueros ankomst også hævdet at have spillet en afgørende rolle i, at Messi indgik en ny aftale med Barcelona.

Men pludselig er situationen vendt helt på hovedet, og spørgsmålet er nu, hvad Aguero tænker om de sidste 24 timers begivenheder.

Der står næppe noget i Agueros kontrakt om, at han kan smutte fra klubben, hvis Messi ikke er der, men der er kan ikke være tvivl om, at den dramatiske udvikling har påvirket argentineren enormt.

Seneste Nyheder