Ronald Koeman: ‘Vi har stadig en stærk trup’

Lukas Jepsen - 13. august 2021
Ronald Koeman: ‘Vi har stadig en stærk trup’
Photo: Getty Images

Lionel Messis exit har hængt over Camp Nou som en sort sky gennem den sidste uge. Men cheftræner Ronald Koeman siger, at klubben er nødt til at komme videre hurtigt.

”Vi skal forstå, at der altid er en ende på en spiller. man skal lukke bogen, for nu skal vi fokusere på denne nye sæson, ” sagde han om ifølge Barcauniversal om Messis exit.

Koeman vil fokusere på den trup, han har, og de opgaver, der venter: “Vi har nye spillere ind, og vi skal videre, og vi har tid til det. Vi har unge spillere i truppen i denne sæson, og det er også for fremtiden, vi arbejder på denne klubs fremtid, og det er virkelig vigtigt at have vores fokus på dette. ”

Han erkendte dog, at det ikke er let at miste Messi: ”Jeg synes, det var svært, fordi vi ikke bare taler om en spiller, vi taler om Leo Messi, den bedste spiller i verden gennem mange sæsoner og vi var alle skuffede over, at han ikke vil spille for os i denne sæson. ”

“Men man bliver ikke skuffet over, at den nye sæson starter,” tilføjede han

For at kompensere for Messis fravær opfordrede han sine andre trup til at tage ansvar: “Messi scorede 30 mål i sidste sæson. Så andre spillere skal skabe flere og tage det næste skridt, og det handler mere om holdet nu end individuelle spillere. ”

Koeman har dog desværre også en forholdsvis lang liste af skadede spillere, der ikke vil være tilgængelig fra sæsonstart ”Forhåbentlig får vi spillere tilbage fra skader som Ansu Fati og Coutinho, og så har vi stadig en stærk trup. Vi vil arbejde hårdere, vi vil gøre mere for at opnå, hvad folk forventer af os.

“Vi havde en god forberedelse til sæsonen, vi har unge spillere med, og hvis vi får alle spillerne tilbage fra skade, er truppen stadig stærk,”

Seneste Nyheder