Sidste mulighed? Nyt Serie A-hold i forhandlinger om Pjanic

Lukas Jepsen - 24. august 2021
Sidste mulighed? Nyt Serie A-hold i forhandlinger om Pjanic
Foto: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

FC Barcelona har sommeren igennem forsøgt at få sendt flopkøbet Miralem Pjanic videre, men ikke mindst takket være spilleren selv, har det været en næsten umulig opgave. Nu tyder noget dog på, at det måske lykkes klubben alligevel.

Ligesom Samuel Umtiti har Miralem Pjanic vist sig at være en svær spiller for Barcelona at aflaste denne sommer.

Den 31-årige bosnier, der blev hentet sidste år fra Juventus, kæmpede i sin første sæson for en plads på holdet, og manager Ronald Koeman har gjort det klart, at Pjanic ikke er en del af planerne fremadrettet.

På trods af Barcelonas intentioner om at aflaste ham, inden transfervinduet lukker, finder de det imidlertid ekstremt svært at finde en klub, der er villig til at tage ham ind, eftersom Pjanic er meget lidt villig til overhovedet at forhandle kontrakttilbud, der ikke matcher hans nuværende.

Et skifte til den tidligere klub Juventus var blevet diskuteret, men det synes at gå i stå, da Juventus købte Manuel Locatelli i Sassuolo. Imidlertid er der kommet endnu en ny potentiel bejler fra Serie A, hvor Fiorentina nu ønsker at hente Pjanic.

Ifølge en rapport fra SPORT er Fiorentina meget interesseret i at signere Pjanic på lån for resten af ​​sæsonen. Men ligesom enhver anden klub, der har vist nogen interesse for midtbanespilleren, har de heller ikke råd til at betale hans løn fuldt ud.

Fiorentina har således foreslået at dække 50% af hans løn, vilkår, som Barcelona ikke finder gunstige. Catalanerne ønsker, at Serie A-holdet skal betale mindst 4,5 millioner euro, af de samlede 6,5 Pjanic står til at tjene i år.

Barcelona har endda forsøgt at få midtbanespilleren til at tage en lønnedgang, så en handel kan blive skubbet igennem, men den 31-årige er stadig tilbageholdende. Ikke desto mindre har catalanerne angiveligt afholdt et møde med Fiorentina i går, i håbet om at aftalen på plads, inden transfervinduet lukket om præcis en uge.

Seneste Nyheder