SPORT: Pedri kåres som EM-slutrundens bedste unge spiller

Lukas Jepsen - 8. juli 2021
SPORT: Pedri kåres som EM-slutrundens bedste unge spiller
Foto: Wolfgang Rattay - Pool/Getty Images

Det 18-årige Barcelona-talent Pedri, har haft en fantastisk slutrunde, og været en af Spaniens både bedste, og vigtigste spillere. Nu rapporter det spanske medie SPORT, at Pedris indsats belønnes med prisen som turneringens unge spiller.

På trods af en hjerteskærende afslutning på EM-slutrunden for Luis Enrique og hans spanske mandskab, har turneringen i det store hele været ganske positiv for La Roja. Særligt rækken af unge spillere der fik tilegnet sig en masse sund erfaring, og samtidig formåede at kæmpe holdet til en semifinale, har været fokusset for mange spanske medier, efter tirsdagens straffesparks-exit mod Italien.

En af de unge spillere, der stod allermest frem, var selvfølgelig FC Barcelonas Pedri. Den 18-årige midtbanespiller, medvirkede i alle Spaniens kampe, og gik kun glip af ét minut på banen, i løbet af hele turneringen.

Pedri har nok uden tvivl været en af Spaniens bedste spillere og en af ​​de mest spændende talenter i hele turneringen. Og som et resultat af hans utrolige indsats rapporterer det spanske outlet SPORT, at teenageren bliver kronet som den bedste unge spiller i turneringen.

For et par dage siden blev det også rapporteret, at midtbanespilleren også er blandt favoritterne til at vinde den prestigefyldte Golden Boy-pris. De individuelle priser og anerkendelsen ville være flere fjer i Pedris i forvejen flotte hat, efter en fantastisk debut sæson for både klub og land.

Pedri har både før, under og efter slutrunden, modtaget kæmpe ros fra den spanske landstræner Enrique, der har udtalt, at end ikke Andres Iniesta var på Pedris niveau i den samme alder.

UEFA-personalet, der har ansvaret for at udnævne Kampens Spiller-prisen og skrive kamprapporterne, ser Pedri som en af ​​de mest fremtrædende unge spillere, og SPORT rapporterer, at Pedri dyster mod italienske Federico Chiesa og Danmarks Andres Skov Olsen om den flotte pris. Men begge spillere er henholdsvis fem og tre år ældre end Pedri.

UEFA har ikke selv bekræftet prisen endnu, men ifølge SPORT, vil den bliver overrakt, uden nogen videre stor begivenhed, inden turneringen er overstået, og vil altså gå ti Pedri.

Seneste Nyheder