Tysk storklub fisker ombejlet Barca-talent

Lukas Jepsen - 29. juli 2021
Tysk storklub fisker ombejlet Barca-talent
Foto: Shutterstock.com

Bayer Leverkusen har offentliggjort at klubben har hentet den yderst ombejlede Barcelona-ungdomsspiller Iker Bravo, hvis kontrakt var udløbet med den catalanske gigant.

Barcelona har i en lang årrække været berømt og anerkendt for, at levere det ene store fodboldnavn efter det andet, men når man skaber så mange talenter, kan det også være svært at holde fast i dem alle.

Det seneste eksempel på, at man ikke kan vinde hver gang, er afgangen af den bare 16-årige angriber Iker Bravo, der på Barcas U16-hold har imponeret i sådan en grad, at en række europæiske topklubber forsøgte at lokke ham til.

Desværre for Barcelona, lykkedes det en af disse klubber at overbevise Bravo om, at en fremtid med mere spilletid ikke lå i La Masia, men i stedet hos Bayer Leverkusen.

Det står nu klart, efter den tyske klub har offentliggjort en aftale med Bravo.

Han er stadig kun 16, så tale om førsteholdsfodbold i en af europas topklubber, om det så er Spanien eller Tyskland, er måske lige tidligt nok, men Bravo har ifølge Caughtoffside følt, at chancen for spilleminutter på førsteholdet var lettere tilgængelige hos Leverkusen.

Desuden, på trods af sine bare 16 år, er Bravo allerede 184 centimeter høj, og passer derfor ikke ligefrem, hvert fald rent fysisk, på den profil Barca-angribere igennem længere tid har haft, hvorfor et skifte måske i dette perspektiv også har givet mening.

Angiveligt var der dog flere muligheder.

Get Football News Germany beretter, at Leverkusen slog flere europæiske topklubber i ræset om Bravo, men skriver samtidig, at beslutninge blev truffet af Bravo, fordi han følte sig overbevist af Leverkusens tilbud.
Mediet skriver, at Leverkusen har overbevist Bravo og hans familie om, at hans næste skridt og karriereudvikling vil være bedst tjent med klubben, og det vil være interessant at se hans udvikling de næste par år.

Seneste Nyheder