Udebanetrøje offentliggjort: Forstærker Griezmann-spekulationer

Lukas Jepsen - 15. juli 2021
Udebanetrøje offentliggjort: Forstærker Griezmann-spekulationer
Foto: Shutterstock.com

FC Barcelona har afsløret deres udebanedragt til den kommende sæson, og i promoveringsvideoen indgik en lang række af klubbens stjerner selvfølgelig. Men en særlig spiller mangler, hvilket for alvor har sat gang i spekulationsmøllen.

Den valgte farve er lilla, hvilket er den farve, der er forbundet med ligestilling mellem kønnene, og som derfor, ifølge Marca, er en måde at støtte op kvindefodbold og ligestilling som helhed.

Mens lilla vil være hovedfarven på trøjen og shortsen, vil der være en velkendt blå og skarlagenrød ramme, der afspejler Barcelonas historiske farver.

Der vil også være ord indskrevet på sættets striber, der læser “Vi er stærkere sammen”, hvilket har været et langvarigt motto omkring klubben.

For yderligere at promovere klubbens stadig voksende og yderst succesfulde kvindehold, vil Barcelona spille en mindekamp for at fejre 50-årsdagen for en kamp, der blev spillet på Camp Nou den 25. december 1970, som involverede et damehold, der blev grundlaget for klubbens nuværende kvindehold.

En ting er, at det altid er spændende når de nye spilledragter bliver offentliggjort, eftersom man trods alt kommer til at kigge rigtig meget på dem i løbet af det næste års tid, men noget der næsten har fået mere opmærksomhed end de nye trøjer, er det faktum, at Antoine Griezmann ikke er en del af videoen.

Der er mange store spillere på det nuværende Barcelona-hold, og folkene bag videoen, har ganske givet forsøgt at udvælge de mest populære spillere til rådighed, Messi er trods alt teknisk set stadig uden kontrakt.

Og det er meget muligt, at Griezmann ikke er en af de mest populære spillere i klubben, men mange har forsøgt at lægge to og to sammen, efter det i går blev rapporteret, at forhandlingerne mellem Barcelona og Atletico Madrid angående en byttehandel med henholdsvis Atleticos Saul og Griezmann, var på et ‘fremskredent stadie’.

Det er meget svært at vurdere, om manglen af Griezmann i den nye video er et resultat af, at klubben er klar over, at en handel er nært forestående, eller om der er tale om tilfælde, men timingen er hvert fald interessant.

Seneste Nyheder