Problematisk situation under opsejling: Så længe er Dembélé ude

Lukas Jepsen - 22. juni 2021
Problematisk situation under opsejling: Så længe er Dembélé ude
Foto: Alex Livesey - UEFA/UEFA via Getty Images

FC Barcelonas franske kantspiller Ousmane Dembélé, blev skadet i frankrigs anden gruppekamp mod Ungarn, og står nu overfor en lang periode på sidelinjen.

Det var generelt ikke en særligt ophidsende kamp for franskmændene, da de i anden gruppekamp mødte Ungarn. På trods af den enorme favoritværdighed, formåede franskmændene kun, med hiv og sving, at få et 1-1 resultat med fra Budapest.

Hvis det ikke var skuffende nok for Les Blues, har de nu også måtte sige farvel til Ousmane Dembélé, der under sine bare 30 minutter på banen, pådrog sig en skade, der nu ser ud til at holde Barca-kanten ude i en længere periode.

Hans højre lår forårsagede ham smerte i kampen mod Ungarn, og i betragtning af hans skadesrekord frygtedes det værste.

Det blev ganske hurtigt konstateret, af den franske lægestab, i samarbejde med den fra Barcelona, at Dembélé ikke ville være i stand til at fortsætte turneringen, og nu er nyheden så blev værre.

Ifølge Barcablaugranes, forventes det nu, at den 24-årige kantspiller rejser til Finland for at gennemgå en procedure, der ligner den, han tidligere har oplevet to gange, en gang i 2017 og en gang i 2020. De oprindelige skøn lød på, at han ville være ude i to måneder, men det forlyder nu, at det kunne være tættere på fire måneder.

Det siger sig selv, at en skadet spiller aldrig er godt, men umiddelbart, vil man mene at Barca nok skal klare sig i perioden uden Dembélé, der ikke ligefrem betragtes som en nøglefigur i klubben.

Situationen bliver dog noget mere besværlig for klubben, eftersom der allerede inden Dembélés skade var stærke rygter om, at Barcelona overvejer et salg af spilleren, der aldrig rigtig har slået helt igennem.

Desværre for klubben, har kantspilleren kun et år tilbage af sin kontrakt, og hvis det ikke var nok til at sænke prisen, vil en pause fra fodbold i fire måneder, uden tvivl ikke hjælpe på det aspekt.

Seneste Nyheder