Før debut: Sergio Aguero meldt ude med lægskade

Lukas Jepsen - 8. august 2021
Før debut: Sergio Aguero meldt ude med lægskade
Foto: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

Sergio Aguero ankom denne sommer til FC Barcelona med store forventninger, efter 10 fantastiske år i Manchester City. Noget andet, og langt mindre positivt end forventninger, har Aguero desværre også med i kufferten – En meget lang historik for mere eller mindre alvorlige skader.

Sergio Agueros tid i Manchester City, vil uden tvivl blive husket for hans 260 mål over den ti år lange periode han befandt sig i klubben. Desværre vil Aguero også blive husket, for en lang liste af skader, der har holdt ham ude i næsten en fjerdedel af alle Manchester kampe over perioden.

Sådanne problemer bliver sjældent bedre med alderen, og mange fremhævede da også skadeshistorikken, da Barcelona hentede den 33-årige angriber på en fri transfer denne sommer.

Det har nu vist sig, at hvert fald nogle af bekymringerne om Agueros fysiske tilstand, har været berettiget.
Barcelona har nemlig offentliggjort, at Aguero allerede nu, før han overhovedet har spillet en eneste kamp for klubben, er blevet gjort ukampdygtig af en skade i højre læg.

Det var ellers forventet, og ganske givet også planlagt, at Aguero efter sin velfortjente ferie oven på Copa America-succes, ville få sin debut i Barcelonas kamp mod Juventus søndag. Nu vil der imidlertid blive foretaget yderligere tests for at finde ud af det nøjagtige omfang af skaden og for at skitsere planen for genoptræningsarbejdet.

Agueros nyeste skade, synes bare at være ét punkt, på den efterhånden alenlange liste af hovedpiner cheftræner Ronald Koeman i øjeblikket står overfor.

Klubbens helt store profil, Messi, er smuttet, og samtidig rapportere flere medier, at Barcelona på trods af stjernens afsked, endnu ikke har fået styr på budgettet, og derfor stadig bryder reglerne for La Ligas lønloft.

Dette kan i værste fald betyde, at Agueros skade i teorien er fuldstændig ligegyldig for Koeman, da ingen af klubbens nye spillere, hentet denne sommer, kan blive registreret til at spille i La Liga.

Seneste Nyheder