Koemans liste: 5 førsteholdsspillere indgår ikke i cheftrænerens planer

Lukas Jepsen - 24. august 2021
Koemans liste: 5 førsteholdsspillere indgår ikke i cheftrænerens planer
Foto: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Barcelona har ikke haft meget held, med at sælge en række af klubbens uønskede spillere. Men disse spillere skal på trods af de manglende handler, angiveligt ikke regne med meget spilletid i den nye sæson.

Transfervinduet er gået ind i sin sidste uge, og det forventes derfor, at der nu snart vil ske en masse handler over hele Europa.

Selvom det ikke er lykkedes for Barcelona, at sælge en række uønskede spillere i løbet af sommeren, ville det ikke være nogen stor overraskelse, hvis en eller flere handler fandt sted i denne sidste uges tid.

Selvom dette ikke skulle være tilfældet, har cheftræner Ronald Koeman angiveligt ikke tænkt sig, at inkludere de uønskede spillere i sin trup.

Ifølge RAC1s Gerard Romero har den hollandske manager en liste over fem spillere, som han ønsker, at klubben skal sende videre, inden sommerens handelsperiode lukker.

Det første navn på listen, til ingen overraskelse, er Miralem Pjanic . Den bosniske landsholdsspiller ankom til Camp Nou sidste sommer fra Juventus. Men det skifte har simpelthen ikke lykkedes, idet Koeman for længst har besluttet, at Pjanic ikke er en del af sine planer.

Pjanic har længe været rygtet til Italien, men takket være hans høje løn, og hans manglende vilje til at gå drastisk ned i løn, ser et skifte mere og mere usandsynligt ud.

Den næste spiller, som Koeman vil have ud, er forsvareren Samuel Umtiti. En anden spiller, der allerede er blevet informeret om, at han ikke længere er med i managerens planer, men franskmanden har ingen intentioner om at forlade Camp Nou.

Klubben er løbet tør for tålmodighed, og overvejer nu, simpelthen at ophæve Umtitis kontrakt, bare for at slippe af med ham.

Det tredje navn på Koemans liste over uønskede spillere er Rey Manaj. Barcelona B-angriberen, der optrådte regelmæssigt i sommerens træningskampe, blev registreret til at spille i La Liga, da Gerard Piqeu gik ned i løn, men betragtes alligevel ikke af Koeman, som en spiller der kan bidrage til førsteholdet.

De to sidste navne på listen er begge La Masia -produkter i Riqui Puig og Alex Collado . Puig har aldrig været i stand til at overbevise Koeman om, at han fortjener regelmæssig spilletid, idet unge som Gavi og Nico Gonzalez allerede synes at have overhalet Puig.

Hvad angår Collado, er hans situation blevet vanskelig, efter at et lejeophold i Belgien faldt igennem, og Koeman synes at have fokus, at truppen skal bestå af spillere, der alle har mulighed for regelmæssig spilletid, hvilket Collado næppe har. Et nyt lejeophold virker nu som det mest sandsynlige, hvis Barcelona kan finde den rette klub, inden transfervinduet smækker i.

Seneste Nyheder