Memphis Depay på scoringstavlen i Barcelona-debut

Lukas Jepsen - 25. juli 2021

I FC Barcelonas anden træningskamp i den nye sæson, fortsatte de gode takter fra sæsonens første sejr mod Ginmastic, da Blaugrana slog Girona med 3-1, i Memphis Depays første kamp for klubben.

For bare fire dage siden, slog Barcelona i sæsonens første træningskamp Gimnastic med 4-0, efter en imponerende halvleg.

Lørdag skulle Barca så følge den fine start op, og det lykkedes med en 3-1 sejr over Girona, hvor den helt store overskrift, blev transfervinduets største tilføjelse i Barcelona, Memphis Depays debut.

Depay blev skiftet ind af slutningne af første halvleg, og spillede resten af kampen, og scorede desuden sit første Barca-mål, på et straffe, det samme gjorde hattrick-mageren fra første kamp, Rey Minaj, mens Gerard Pique også kom på scoringstavlen.

Ronald Koeman var tilfreds med spillet og sagde: ”Jeg er ret tilfreds med, hvordan vi spillede. Nogle spillere kom tilbage fra ferien, og jeg er tilfreds med spillernes fysiske tilstand. ”

Han roser ligeledes Memphis Depays indsats i første kamp.

”Depay var fremragende. Han har en stor personlighed, og vi ved, at han er meget og en særlig spiller. Han scorer altid mål, og dette er positivt, ikke kun Memphis, vi har også Griezmann, der klarede sig godt.

”Jeg er meget glad for endelig at bære denne trøje. Der var meget energi på stadionet. Jeg prøver altid at se mellemrummene mellem linjerne. Jeg kan medbringe en masse kreativitet, mål og assists. ”

Koeman kommenterede også, da han blev spurgt, hvad han synes om Griezmann, der overleverede straffesparksbolden til Depay:

”Det er godt, det betyder meget for træneren, og dette indikerer holdets gode ånd. Der er nye spillere på holdet, og de er nødt til at tilpasse sig, og sådanne ting er positive. ”