Barcelona bekræfter: Henter ombejlet 18-årig kreatør

Lukas Jepsen - 9. juli 2021
Barcelona bekræfter: Henter ombejlet 18-årig kreatør
Foto: Shutterstock.com

FC Barcelona B har bekræftet, at klubben har hentet den 18-årige østrigske angriber Yusuf Demir på en lejeaftale med en købsoption.

Den catalanske gigant har længe været både dygtig og aggressiv på transfermarkedet, når det kommer til at scoute og hente unge talenter, der forhåbentligt senere kan blive en fast del af førsteholdstruppen, og nu har klubben gjort det igen.

Barcelona bekræftede fredag, at den østrigske angriber Yusuf Demir er tiltrådt klubben på lejeaftale til sæsonen 2021-22.

” FC Barcelona og SK Rapid Wien har nået til enighed om lånet af Yusuf Demir til sæsonen 2021/22. Barça betaler 500.000 euro for handlen og har en ikke-obligatorisk mulighed for at købe for 10 millioner.” – lyder det i en officiel erklæring fra klubben.

Selvom det ofte går den anden vej, altså at Barcelona køber en ung spiller, for derefter at udleje ham til klubben han kom fra, som tilfældet var det med kæmpetalentet Pedri, har Barcelona altså valgt, lige at se Demir an, før en potentiel permanent handel.

Selvom navnet Yusuf Demir måske ikke lyder videre bekendt for særligt mange Barcelona-fans, er der efter alt at dømme tale om en yderst talentfuld spiller.

Demir var, inden skiftet til Barcelona, fast starter for Rapid Wien på trods af, at han kun lige er fyldt 18 år i starten af juni. Samtidig Barcelona angiveligt langt fra den eneste storklub, der forsøgte at få fingrene i den unge kreative midtbanespiller.

Ifølge barcablaugranes.com var store europæiske klubber som Bayern Munchen, Borussia Dortmund og de to store Manchester-klubber alle ude efter den ombejlede Demir.

Og mon ikke Barcelona har lavet en klog handel, eftersom man giver Demir et år til at bevise sit værd, for derefter at have muligheden for, at købe ham fri for 10 millioner euro.

Det bliver hvert fald spændende at se, om han kan gøre sig bemærket, når han i første omgang vil spille for Barcelona B.

Seneste Nyheder